Image

Adriatik

Pružamo luksuzne lifestyle management usluge širom Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije još od 2012. Obogaćujemo i pojednostavljujemo živote naših članova kroz jedinstvena iskustva, besprekorne konsijerža usluge i neuporediv pristup stvarima po njihovim željama.

Bridge over water between city in Bosnia

Kapija Balkana

Naša personalizovana i proaktivna asistencija i naši stručni saveti, insajdersko znanje i privilegovani pristup, dostupni su našim članovima za svaki aspekt modernog života - od svakodnevnih obaveza, koje ćemo rado obaviti kako bi imali više slobodnog vremena i manje stresa, do velikih životnih događaja čineći ih još posebnijima.

Svojom kancelarijom u Portorožu pokrivamo i susednu državu Sloveniju.

Jezici: hrvatski, slovenački, srpski, engleski.

Hrvatska

Zagreb

Dramatične srednjovekovne tvrđave. Mnoštvo ostrva okruženih čistom kristalnom vodom. Niz živahnih, umetničkih gradova sa izuzetnim restoranima mediteranske hrane. Hrvatska je zemlja kontrasta - gde se drevna istorija susreće sa modernim inovacijama.

Bez obzira da li želite da posetite najstariju ruševinu ili da ručate u najnovijem restoranu, mi ćemo vam to omogućiti. Poznajemo svaki ugao ove prelepe zemlje i pobrinućemo se da sve to doživite.

Birdseye view of sea, rocks, boats and ciy of Dubrovnik, Croatia
Waterfront city view of Belgrade at night, Serbia

Srbija Beograd

Dom mnogih kulturnih i istorijskih znamenitosti – uključujući srednjovekovnu tvrđavu Kalemegdan u Beogradu, manastire Studenicu i Sopoćane, i antički rimski grad Sirmijum – Srbija je mesto bogatog kulturnog nasleđa, srdačnog gostoprimstva i živahnog duha.

Niko bolje od nas ne poznaje njegovu širinu. Bez obzira da li vam obezbeđujemo sto u najtraženijem restoranu, planiramo putovanje sa jednog kraja na drugi ili pomažemo u vašim svakodnevnim zadacima, garantujemo da ćete doživeti samo najbolje.

Bosna i Hercegovina

Sarajevo

Od svojih bajkovitih gradova koji kriju neverovatne umetničke scene do srednjovekovnih šuma koje skrivaju duboke rečne doline, Bosna i Hercegovina ima sve.

I vi možete biti deo ovog iskustva ako se pridružite nama. Posedujemo specijalističko znanje kako biste iskusili samo vrhunsko - bilo da je to boravak u nadrealnom hotelu, gastronomsko iskustvo za stolom u jednom od najboljih restorana zemlje ili pomoć u svakodnevnim zadacima.

Birdseye view over sunny city of Sarajevo in Bosnia
Image

Crna Gora Podgorica

Sa veličanstvenim planinama, kristalno čistim jezerima, UNESCO-ovom svetskom baštinom i poznatim umetničkim festivalima, nije ni čudo što je Lord Byron opisao Crnu Goru kao „najljepši susret zemlje i mora“.

Da je Byron postojao nekoliko vekova kasnije, uvereni smo da bi napisao nešto podjednako poetično o nama. Osiguravamo da vam svaki doživljaj koji imate u Crnoj Gori bude najljepši - bilo da vam obezbjeđujemo VIP ulaznice za najpoželjnije događaje ili vas dovodimo u potpuno popunjen restoran.

Katarina Larisa Ham

Izvršni direktor Quintessentially Adriatic

„Naš cilj je da obezbedimo dosledno vrhunsku uslugu za naše članove koji su upoznati sa luksuzom i vremenski ograničeni. Naš konsijerž tim pruža svakodnevnu stručnost i podršku svim članovima u regiji i inostranstvu. Gde god da se nalazite u svetu, naš globalni tim za konsijerž i upravljanje životnim stilom je tu da vam pruži vrhunska specijalistička znanja koja su im potrebna za premošćavanje jaza između globalnog i lokalnog.

Kao vaša prva tačka kontakta, vaš lifestyle menager će neprimetno sarađivati sa našim širim timom stručnjaka kako bi osigurao da svaka preporuka bude prilagođena vašim ličnim potrebama i da bude najvišeg kvaliteta. Ponosna sam što mogu da kažem da smo globalna kompanija sa lokalnim znanjem.'

CEO, Katarina Larisa Ham

Kako smo pomogli našim članovima

Želim da vam se mnogo zahvalim što ste mi pomogli da pronađem sat Omega kada je bio potpuno rasprodat. Moj muž je tako srećan!'

–Dedicated član

'Vaša pomoć je veoma detaljno orijentisana, odgovorna i od poverenja.'

– Elitni član

Local services

Travel

Our award-winning in-house travel agency comprises a specialist team well-versed in crafting individualised itineraries to meet any and all travel dreams.

Learn more

Restaurants & nightlife

Relationships with the world’s best chefs and restaurants enable exclusive dining opportunities and special new discoveries.

Learn more

Exclusive access

Make the most of what life has to offer: receive unprecedented access to coveted global happenings, from sport to entertainment to art.

Learn more

Real estate

Property sales, purchases, home management, renting and leasing are just a few of Quintessentially Estates’ expert services.

Learn more

Lifestyle services

Relieve the stress of the day-to-day with assistance in everything practical and banal to alleviate the pressures of everyday life.

Learn more

Weddings

We are expert at planning all types of weddings, big and small, from intimate local ceremonies to expansive destination-oriented events.

Learn more

Education

Our in-house expert advisory team can assist with each phase of education to maximise every student’s individual potential.

Learn more

Art

In addition to receiving complimentary access to the world’s most prestigious art fairs, such as Frieze, The Armory, and Art Basel, Quintessentially offers a comprehensive advisory service for collectors.

Learn more

Yacht Charter

Let us book you an unforgettable holiday, on a luxury yacht with an entire crew and recommendations of which secluded bays to visit.

Learn more

Luxury Shopping

Knowing the trends in fashion and having connections at the best boutiques in the world, we can help you choose the right gift for yourself or your dearest ones.

Learn more

Read more on Noted...

Rare grapes: discovering lesser-known wine regions
Travel

Rare grapes: discovering lesser-known wine regions

Eschew Bordeaux for a visit somewhere unexpected, with equally amazing wines.

Read the full interview
Secret beaches
Travel

Secret beaches

Skip the busy and popular beach destinations for these alternatives.

Read the full interview

Croatia

Hotel Westin, Izidora Kršnjavog 1, 10000, Zagreb

+385 1 777 6164

Make an enquiry