Chief Financial Officer (CFO) - Stockholm

Business minded CFO to Quintessentially Nordic

We are on the move and are now looking to expand our team with a CFO to be based in our Stockholm office (Nordic HQ) and is someone who can contribute to the next chapter of our journey.
More detailed information below in Swedish.

Quintessentially Nordic

Quintessentially Nordic är en del av det globala Quintessentially nätverket som erbjuder våra kunder Lifestyle Management tjänster 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året. Tillsammans med våra 1.500 medarbetare i över 60 städer i världen är vi både globala och lokala för att på bästa sätt bistå våra medlemmar med allt de behöver.

Vårt Quintessentially Nordic team, med snart 25 engagerade medarbetare, finns på plats på våra kontor i Stockholm (HQ), Oslo och Köpenhamn samt att vi har även representanter i Helsingfors. Tillsammans har vårt team satt en hög ambitionsnivå när det gäller utvecklingen av vår verksamhet och vi har sedan den 1 januari 2019 en otroligt spännande tillväxtplan för Norden och Baltikum i full gång.

Våra medlemskap och tjänster ingår hos flera ledande bolag som har en klar strategi för hur de utvecklar kundrelationer och kundlojalitet. Bland våra kunder finns banker, kreditkortföretag, flygbolag och andra väl positionerade varumärken som har en hög ambitionsnivå när det gäller att öka kundupplevelsen för deras medvetna och världsvana kunder. För de enskilda individerna som privat ställer höga krav på en dedikerad och personlig service med mycket hög proaktivitet och unika tillgångsmöjligheter erbjuder vi även personliga och individuellt utformade Quintessentially Private Memberships.

Tjänsten

Ekonomiansvarig med ansvar för den bolagsstruktur som utgör Quintessentially Nordic (Q North AB). Q North AB opererar under licens från Quintessentially Ltd med en exklusiv rätt för Norden och Baltikum. Du rapporterar till VD och ingår i bolagets ledningsgrupp tillsamman med VD och tre andra ledande befattningshavare. Vi ser att detta är en deltidstjänst och är öppna för antingen anställning eller konsultupplägg.

Placering är på vårt kontor på Tyskbagargatan 4 i Stockholm.

Läs mer om tjänsten här www.pointpeople.se/jobb/
CONTACT US